Ik geloof erin dat je zo nu en dan dingen moet doen omdat je er simpelweg in gelooft. Omdat je in iemand gelooft en omdat je het doel belangrijk vindt. Het gaat dan even niet om geld, maar om dat doen wat goed voelt. Ondernemen is mijns inziens niet alleen maar zakelijk zijn, maar vooral ook menselijk blijven.

Ik leerde Melany kennen op een shoot voor Spicy Scarves waar ze me vertelde dat ze al een tijdje bezig was haar bedrijf in mindfulnesstraining, coaching en faalangsttraining van de grond te krijgen. Het is een onderwerp dat me nauw aan het hart ligt. Ikzelf doe al langer aan mindfulness en begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om hiermee bezig te zijn. Ik had het graag op jongere leeftijd al geleerd en gun dat iedereen, want het voorkomt op zoveel manieren een legio aan problemen waar we in de dagelijkse drukte mee te maken krijgen. En dus besloot ik de helpende hand uit te steken.

Ik trof een onderneemster pur sang, iemand met prachtige dromen en doelen die gewoon even een beetje hulp nodig had. Een wereldverbeteraar waar er veel te weinig van bestaan. En diegenen die mij een beetje kennen weten dat dát me raakt. Mooie mensen helpen is het meest dankbare wat er is.

Samen schaafden we aan de brand identity. Het logo kreeg een refresh en lettertypen en kleuren werden vastgelegd. Er kwamen regels en… ik gooide de website weg (sorry).

Voor de website maakte ik een nieuw UX, herschreef de copy (SEO proof) en bouwde hem vervolgens opnieuw op. Ondanks dat de site WordPress based is zit er ook behoorlijk wat custom code achter om de template te tweaken. Zo kun je met een beperkt budget toch een goed resultaat halen, als je er van tevoren maar over nadenkt.

Ik ben zeer trots op het eindresultaat. Het laat zien dat er geen enorme bedragen nodig zijn om iets goeds te bouwen. Het is strak en rustig, het past en de user journeys kloppen. Ik hoop dat veel mensen de weg naar MDFcoaching vinden en de hulp krijgen die ze verlangen. Dan is mijn missie geslaagd. Positive karma.