Over mij

Sander ter Haar - Hairtrigger FounderMijn naam is Sander ter Haar. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de marketingwereld, zowel aan de bureauzijde voor klanten als WE Fashion, Heineken, adidas, Audi, T-Mobile en McDonald’s, als aan de klantzijde voor Specsavers en nu dus voor mezelf. In al die jaren ben ik tegen heel veel mooie verhalen aangelopen, waarover ik me regelmatig heb verbaasd dat de consument deze niet of nauwelijks te horen kreeg. Niet eens zozeer omdat merken ze niet willen vertellen, maar omdat ze niet goed weten hoe. Ik ben Hairtrigger begonnen omdat ik wél weet hoe je die verhalen moet vertellen, en omdat ik er van overtuigd ben dat dit van grote invloed kan zijn op hoe (potentiële) klanten een merk beleven. Ik geloof erin dat je klanten pas écht bindt als je ze kunt meenemen in jouw wereld, en op emotioneel vlak weet te raken.

Ik hou van mooie en effectieve dingen maken, waaraan je kunt zien dat er liefde en aandacht in zit én die samenwerken in een goed gebalanceerde communicatiestrategie. Alles moet een reden hebben, want alles is onderdeel van het verhaal. 

Ik geloof ook dat creativiteit niet geforceerd kan worden. Hét idee bedenk je niet op commando in je jasje-dasje onder de TL-balk achter je multiplex bureau, of met twintig verschillende meningen aan tafel in een muffe, inspiratieloze meetingroom. De beste ideeën worden vaak bedacht om 2 uur ’s nachts in joggingbroek onder gedimd licht met wat easy jazz in de achtergrond. Die filosofie stop ik ook in Hairtrigger. Creativiteit en kwaliteit zijn altijd belangrijker dan het proces. Wanneer het komt komt het, en dat is lang niet altijd tussen 9 en 5.

Die filosofie heeft de afgelopen jaren tot een prachtige lijst klanten en een leuk portfolio geleid. Van grote events tot kleine designs, alles hoort erbij en ieder detail draagt bij. Er zijn al heel wat mooie verhalen verteld, maar nog lang niet genoeg.

Wil je eens sparren? Neem dan contact met me op!